Hongqiqu New Material Co, Ltd

Nyuwun pesenan

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Kita utamane nyedhiyakake produk kanggo perusahaan gedhe China lan proyek konstruksi penting.

Babagan Kita

Hongqiqu New Material Co, Ltd minangka perusahaan produksi pribadi lan perdagangan, utamane ngasilake lan ndolek elektrodit grafit saka diameter 150mm nganti diameter 700mm ing kelas RP / HP / UHP, bahan refraktor kayata batu bata, lan bahan mentahan reflektor liyane. Cukel jarum CPC / GPS / coke petroleum, lan produk sing ana gandhengane baja pengilangan liyane. 

  • 2b4ae4e531

Pusat berita

Kita utamane nyedhiyakake produk kanggo perusahaan gedhe China lan proyek konstruksi penting.

  • Bahan bahan umume ngrujuk menyang bahan non-logam sing ora anorganik kanthi refractoriness ing ndhuwur 1580 ℃ lan bisa tahan macem-macem pangowahan fisik lan kimia lan efek mekanik. Analisis status pangembangan industri refractory. Bahan hiasan penting mat dhasar ...
  • Ing taun 2019, industri refractory bakal luwih ningkatake pembaharuan struktural sisih suplai. Operasi sakabèhé industri stabil, output saya tambah rada sethithik, lan tingkat pangembangan ijo saya tambah apik. 1. output tetep stabil lan mundhak. Ing taun 2019, output ...