Babagan Kita

Profil Perusahaan

about

Hongqiqu New Material Co, Ltd minangka perusahaan produksi pribadi lan perdagangan, utamane ngasilake lan ndolek elektrodit grafit saka diameter 150mm nganti diameter 700mm ing kelas RP / HP / UHP, bahan refraktor kayata batu bata, lan bahan mentahan reflektor liyane. Cukel jarum CPC / GPS / coke petroleum, lan produk sing ana gandhengane baja pengilangan liyane. 

Produk bisa digunakake kanthi suhu relau industri sing dhuwur ing industri metallurgi, bahan bangunan, petrokimia lan sapanunggalane. Kita utamane nyedhiyakake produk kanggo perusahaan gedhe China lan proyek konstruksi penting, kayata BaoSteel, Aluminium Corporation China. Ing wektu sing padha produk uga wis diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah.

Kita duwe rong set baris produksi lengkap saka kalkulasi menyang mesin. Peralatan utama kalebu 3,500 ton peralatan penyemperitan horisontal, peralatan ngecor getaran vertikal, roaster dering kamar papat, tungku grafitisasi internal 200000KVA, lan tangki impregnasi horisontal. 24 komplong kalkulator, awak CNC kanthi otomatis, baris produksi pamrosesan gabungan lan peralatan debu lan peralatan desulfurization kanthi otomatis.

Wisata Pabrik