Bata polikon silikon alumina kurang poros batu bata lempung sing digawe kanggo tungku

Keterangan Singkat:

Bros refayter lempung yaiku jinis lempung geni sing reflektor, lempung lan flint minangka bahan mentah utama kanthi nambah sillimanite lan andalusite, binder miturut proporsi, banjur mbentuk produk lempung porosity sing murah sawise nyampur, dicampur, lan pangatusan .


Detail Produk

Tag Product

Alumina silica fire brick low porosity refractory clay fire bricks for furnace6
Alumina silica fire brick low porosity refractory clay fire bricks for furnace7
Werna kuning bumi
Ukuran 230X114x65 / 75mm, 230 × 150 × 75mm, 230 × 150/135 × 75mm, ect. (Miturut pangolahan lan produksi permintaan pelanggan)
Wangun batu bata, Lurus Brick, bata sing khusus khusus, bata koki, bata trapezoid, Bricks nganggo taper, arch arch, skew bata, ect.
Suhu kerja 1400 ℃
Materi lempung, kaolin, lempung flint
Bidang Aplikasi tungku industri
Layanan Desain lempung lempung lempung, Produksi, Konstruksi

Besi lempung luwih saka SK30 ngemot luwih saka 30% Alumina lan digawe saka bahan mentah saka rezeki Bauxite lan lempung sing ora biasa. Kanggo ngladeni kahanan sing abot, bata lempung alumina Rewell duwe kekuwatan mekanik sing apik, resistensi sing apik kanggo spalling termal, lan tahan serangan kimia kanthi alkaies vilatile lan sawetara slag. Kita nggawe lan ngrancang bata bata kanggo nyukupi syarat-syarat layanan kanggo ngontrol kualitas kualitas sing luwih lengkap.

Bata kentong lempung minangka salah sawijining bata geni sing paling umum. Isi Al2O3 antarane 30% lan 48%. Batu bata sing dipecat saka lempung digawe saka lempung refleksi utawa kaolin lan klinker lempung digabungake karo lempung, sing dibentuk kanthi metode semi-garing utawa plastik lan panggang ing suhu 1250-1420.
Karakteristik bata biji lempung:
1. Kelembapan sithik lan kepadatan sing kuat.
2. Resistansi sing apik ing permeabilitas lan resistensi karat sing apik.
3. Kekuwatan suhu dhuwur, umur layanan dawa.

Indeks bata lentur biji

Item Bata lempung
K30 K32 K34 K35
Al2O3,% ≥ 30 32 38 45
Fe2O3,% ≤ 2,5 2,5 2. 2.
Refractoriness, SK 30 32 34 35
Refractoriness, ℃ 1670 1710 1750 1770
Suhu lemes ing beban, 0.2Mpa 1250 1350 1370 1420
Porosi sing Nyoto,% ≤ 22-26 20-24 20-22 18-20
Kapadhetan akeh, g / cm3 1.9-2.0 1.95-2.1 2.1-2.2 2.15-2.22
Kekuwatan remuk kadhemen, Mpa ≥ 20. 25 30 40

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan