Roda pemotong abrasive aluminium kanggo baja stainless

Keterangan Singkat:

whitedove 14 Inch 350 × 2.5 / 3 × 25.4mm rodha nglereni kanggo Produk baja


Detail Produk

Tag Product

Aplikasi
Lurus Motong kanthi cepet.
Mbusak / Fragment Bukti.
Potong talang aluminium kanthi gampang.
Potong selang lan sekrup.
Gawe slot ing bolt sing duwe karat utawa nyuwir & ngawut-awut kanggo dicopot nganggo obeng.
Potong liwat kasus Rebar, Logam lan kasus Hard Hard kaya piso liwat butter.
Gawe potongan kanthi cepet ing logam lembar ferrous, kalebu wesi lan ngliwati kandhang stainless steel kanthi gembong sing dipotong kanthi kasar.

Kaluwihan
1. Intine banget kanggo nglereni bahan.
2. Daya tahan suwe.
3. Geser suda lan stabilitas sing dhuwur kanggo nggeser utawa nglereni nyaman.
4. Jaringan serat sing dikuatake kanggo kekiatan lan safety.
5. Digawe dening corundum lan resin khusus, nduweni kekuwatan kenceng lan bentuke dhuwur. 

Aluminum abrasive cutting wheels for stainless steel
Aluminum abrasive cutting wheels for stainless steel1
Aluminum abrasive cutting wheels for stainless steel5
Aluminum abrasive cutting wheels for stainless steel4

Apa aplikasi saka disk pemotongan?
nglereni pipa, bagean profil, logam sheet minangka bahan lengkap ing salib bagean, kanggo inox, wesi, logam, panggunaan baja.

1. Roda pemotong Flat kanggo logam:
Roda pemotong iki digunakake kanggo nglereni logam kayata pipa baja, piring waja lan liya-liyane. Kasaksian yen produk iki aman lan awet. Akeh pelanggan sisih kidul-wetan sing pengin menehi pesenan iki.

2. Roda pemotong flat kanggo baja stainless:
Roda pemotong flat cocog kanggo stainless steel lan kabeh jinis bukti asam. Ora ana wesi, belerang barang halida dll.

3. Roda nglereni Flat kanggo watu lan kaca:
Alat presisi yaiku kanggo perawatan watu. Iku alternatif murah kanggo disk pemotong berlian. Roda nglereni flat bisa nggawe potongan tliti kanthi tliti kanthi tliti lan resik tanpa meh rongga glazes.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan