Aluminium Silikat Silika Mullite Fire Brement Semen Bahan Refleksi Kiln Bahan

Keterangan Singkat:

Aluminium Silikat Silika Mullite Fire Brement Semen Bahan Refleksi Kiln Bahan


Detail Produk

Tag Product

Pambuka Brick Silica Mullite
Bata mullite silikon utamane digawe saka mullite lan silikon berkualitas tinggi lan asring digunakake ing sabuk transisi kilen semen. Tanpa anané lapisan pelapis kiln, zona transisi ngrugekke pengaruh hawa pengurangan lan beban termal sing dhuwur, lan bahan kasebut gampang rusak. Tenaga semen uga mbutuhake lingkungan suhu sing dhuwur, lan bata mullite silikon bisa nyukupi syarat ing ndhuwur. Bata mullite silikon duwe resistensi nyandhang banget, anti-spalling lan stabilitas termal, lan bisa digunakake ing pungkasan zona transisi saka kilen semen.

Fitur Brick Silica Mullite
1. Suhu suhu dhuwur lan struktur suhu dhuwur
2. stabilitas kejut termal sing apik
3. Produk duwe struktur kompak lan resistensi abrasi sing apik

Indeks Fisikosokimia Bata Silika Mullite

Item Indeks
Al2O3,% ≥67
SiC + SiO2,% ≥25
Porosi sing Nyoto,% ≤18
Kapadhetan Bulk, g / cm3 ≥2.7
Kekuwatan Cidruk, Kadhangkala ≥100
Suhu Padharan Ing Loji 0.2Mpa, ℃ ≥1680
Tingkat Ganti Liner Sawise Kobong (1500 ℃ × 3h) PLC,% 0 ~ + 0,2
Rintangan kejut termal (1100 ℃ Penyejutan banyu), siklus ≥20

Aluminum Silicate Silica Mullite Fire Brick Cement Kiln Refra5

Paket & Pangiriman

Aluminum Silicate Silica Mullite Fire Brick Cement Kiln Refra6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan