Hubungi Kita

Hebei Hongqiqu New Material Co, Ltd

Alamat

1309, Unit 3, Gedhung Kantor, No 9 Tatan Perdagangan Internasional Tatan, No. 118 Shengli South Street, Qiaoxi District, Shijiazhuang, Hebei, China

Telpon

008615915421053

0086-0311-66178505

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita