Bakar Bahan Kayu Clay Bakar

Keterangan Singkat:

Ukuran standar: 230 x 114 x 65 mm, Ukuran khusus lan Layanan OEM uga nyedhiyakake!

Ukuran kasebut tepat, nyedhiyakake macem-macem bentuk miturut gambar pelanggan.


Detail Produk

Tag Product

Fire Clay Refractory Brick6
Fire Clay Refractory Brick7

Bata penebat lempung geni digawe saka bahan api bahan api kelas lokal ing ngisor suhu sing dhuwur miturut sing terakhir.
standar nasional, sing nduwe kapadhetan akeh, kekuatan dhuwur, konduktivitas termal rendah lan kurang najis.

Aplikasi
Bata penebat lempung geni sing digunakake kanggo lapisan insulasi permukaan panas utawa nyengkuyung lapisan penebat panas liyane
bahan refractory. Lapisan refractory utawa bahan-bahan penebat industri, kayata, tungku pyrolysis etilena, tungku pipa, pembaruan tungku amonia sintetik, generator gas lan kilogram shullte suhu dhuwur, lsp.

Parameter Produk
Data Teknikal Bakar Lemak Kering Kayu
Keuntungan sing Saingan
Rega Saingan. Nggawe produk sing kompetitif ing pasar sampeyan.
Pengalaman akeh. Nyegah retak lan corak ing bata.
Beda cetakan. Simpen biaya cetak kanggo sampeyan.
Kontrol Kualitas Sing Luwih Apik.
Ketemu syarat kualitas klien.
Saham gedhe. pengiriman cepet.
Paket Paket Profesional. Aja ngrusak lan ngamanake barang ing transportasi

Item Fire Clay Brick SK-32 Fire Clay Brick SK-34 Fire Clay Brick SK-36
AI2O3 (%) 30 38 50
Fe2O3 (%) 3. 2,5 2.
Refractoriness (SK) 32 34 36
Reaktoritas ing beban, 0.2MPa, Ta, ((° C) 1300 1350 1450
Porosi (%) 22-26 19-23 20-24
Kapadhetan akeh (g / cm³) 2.05 2.10-2.15 2.30-2.40
Kekuwatan remuk kadhemen (MPa) 25 25 45
Pengembangan termal ing suhu 1000 ° C (%) 0,6 0,6 0,3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan