Kulat kaca Kiln

  • Alumina silica fire brick low porosity refractory clay fire bricks for furnace

    Bata polikon silikon alumina kurang poros batu bata lempung sing digawe kanggo tungku

    Bros refayter lempung yaiku jinis lempung geni sing reflektor, lempung lan flint minangka bahan mentah utama kanthi nambah sillimanite lan andalusite, binder miturut proporsi, banjur mbentuk produk lempung porosity sing murah sawise nyampur, dicampur, lan pangatusan .

  • azs refractory block used for glass furnace

    blok refss azs digunakake kanggo tungku kaca

    Bata AZS sintered uga diarani elektrofusi lan bata ziretron, sing komposisi kimia yaiku Al2O3- zro2-sio2.AZS bata digunakake minangka bahan mentahan utama AZS, lan jumlah kaolinite lan alumina minangka agen binding ditambahake proporsi , lan banjur digawe dosa kanthi nyawiji, ngecor lan dikeringake.Menehi, kita sinau saka aspek ing ngisor kaca kilen Gunakake bata AZS sing gawe dosa.

  • Low Porosity Refractory fire Clay Bricks for glass furnace

    Kurang Kancing Kayu Kering Kayu Kanggo Tungku kaca

    Bros refayter lempung yaiku jinis lempung geni sing reflektor, lempung lan flint minangka bahan mentah utama kanthi nambah sillimanite lan andalusite, binder miturut proporsi, banjur mbentuk produk lempung porosity sing murah sawise nyampur, dicampur, lan pangatusan .