Grafis Electrode Nipple

Keterangan Singkat:

Puting elektrit grafis digunakake kanggo nyambung rong utawa luwih elektrods dadi kolom. Lan tujuane yaiku kanggo nggunakake terus-terusan elektroda ing proses pembuatan relau arka listrik. Nipples, kanthi permukaan benang eksternal konvensional, minangka piranti clamping penting kanggo ngluwihi dawa elektroda. Nglakoni iki nyegah konsumsi sing ora mrodhuksi saka mambu.


Detail Produk

Tag Product

Minangka pabrikan teknis, kita ngerti manawa kecelakaan ing antarane elektroda grafit lan pentil bakal nyebabake pecah elektroda nalika dienggo. Iki ora mung minangka konsumsi sing ora produktif ing smelting, nanging uga nambah jumlah karbon ing baja molten. Kanggo alasan kasebut, kabeh penthil elektroda diprodhuksi dening pabrik kita, ora tuku.
Fitur
• Kapadhetan akeh gedhe, akurasi benang tliti.
• Priksa toleransi penthil siji-siji.
• Watesan kekuatan mlengkung diukur.
• Ketepatan mesin sing apik, finansial permukaan sing apik.
• Rintangan sing luar biasa kanggo rusak.
• Produksi pabrik asli, dudu outsourcing.

Item

Resistensi

(≤, Ωm)

Kapadhetan

(≥, Ωg / cm3)

Kekuwatan Fleksitas

(≥, MPa)

Modulus elastis
(≤, GPa)

Konten Ash
(≤,%)

CTE

(100 ° C-600 ° C)

(≤, 10-6 / ° C)

Daya biasa

6.5

1.69

15,0

14.0

0,5

2.8

Dhuwur daya

5.5

1.73

16.0

16.0

0,3

2.2

Daya sing Dhuwur

4,5

1.75

20.0

18.0

0,3

1.4

Graphite Electrode Nipple7

Ukuran Elektrotrode standar lan Bobot Nil

Electrode

Bobot standar Nipples

Ukuran elektrok Nominal

TP13

TPI4

Dia. x L

T3N T3L T4N T4L
inci mm lbs kg lbs kg lbs kg lbs kg
14 × 72 350 × 1800 32.0 14.5 - - 24.3 11.0 - -
16 × 72 400 × 1800 45.2 20.5 46.3 21.0 35.3 16.0 39.7 18.0
16 × 96 400 × 2400 45.2 20.5 46.3 21.0 35.3 16.0 397 18.0
18 × 72 450 × 1800 62.8 28.5 75,0 34.0 41.9 19.0 48.5 22.0
18 × 96 450 × 2400 62.8 28.5 75,0 34.0 41.9 19.0 48.5 22.0
20 × 72 500 × 1800 79.4 36.0 93.7 42.5 61.7 28.0 75,0 34.0
20 × 84 500 × 2100 79.4 36.0 93.7 42.5 61.7 28.0 75,0 34.0
20 × 96 500 × 2400 79.4 36.0 93.7 42.5 61.7 28.0 75,0 34.0
2〇xll〇 500 × 2700 79.4 36.0 93.7 42.5 61.7 28.0 75,0 34.0
22 × 84 550 × 2100 - - - - 73.4 33.3 94.8 43,0
22 × 96 550 × 2400 - - - - 73.4 33.3 94.8 43,0
24 × 84 600 × 2100 - - - - 88.2 40.0 110.2 50,0
24 × 96 600 × 2400 - - - - 88.2 40.0 110.2 50,0

24xll〇

600 × 2700 - - - - 88.2 40.0 110,2 50,0

Graphite Electrode Nipple8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan