Grafis Elektrit Grafis

  • Graphite Electrode Nipple

    Grafis Electrode Nipple

    Puting elektrit grafis digunakake kanggo nyambung rong utawa luwih elektrods dadi kolom. Lan tujuane yaiku kanggo nggunakake terus-terusan elektroda ing proses pembuatan relau arka listrik. Nipples, kanthi permukaan benang eksternal konvensional, minangka piranti clamping penting kanggo ngluwihi dawa elektroda. Nglakoni iki nyegah konsumsi sing ora mrodhuksi saka mambu.