Grafis Elektrit

  • Graphite Electrode Nipple

    Grafis Electrode Nipple

    Puting elektrit grafis digunakake kanggo nyambung rong utawa luwih elektrods dadi kolom. Lan tujuane yaiku kanggo nggunakake terus-terusan elektroda ing proses pembuatan relau arka listrik. Nipples, kanthi permukaan benang eksternal konvensional, minangka piranti clamping penting kanggo ngluwihi dawa elektroda. Nglakoni iki nyegah konsumsi sing ora mrodhuksi saka mambu.

  • HP Graphite electrode

    Elektronik Graphite HP

    Elektron grafit HP digawe saka jarum jarum sing diimpor saka Jepang, AS, proses produksi elektrod grafit yaiku penghancuran, sieving, bahan, kneading, cithakan, baking, impregnasi tekanan tinggi, panggang, grafitisasi lan proses mesin, puting elektrod grafis lan pentil digawe dening impregnasi kaping telu lan baking kaping papat, materi elektroda grafit kanggo nggawe baja yaiku jarum kok diimpor saka Jepang lan AS.

  • RP Graphite electrode

    Elektroda RP Graphite

    Graphite Electrode utamane kanggo nggawe pabrik baja ing relau listrik, tungku panas mineral lan tungku listrik. Grafis elektrit nglakokake arus listrik menyang tungku. Listrik saiki ngasilake arka ing distrik peleburan ing tungku listrik, nalika suhu saya tambah nganti sekitar 2000 degree centigrade, smelting wiwit. Serangkaian elektrod grafis kita ditrapake kanggo tungku umume lan tungku daya gedhe kanthi tekanan dhuwur lan busur cendhak.

  • UHP Graphite electrode

    UHP elektroda grafit

    Daya elektrit minangka bahan konduksi utama sing digunakake ing industri peleburan listrik, sing nduwe konduktivitas listrik sing unggul, konduktivitas termal, kekuatan mekanik dhuwur, oksidasi lan resistensi karat ing suhu sing dhuwur. Elektrit grafit biasane digunakake ing EAF (kanggo baja peleburan), tungku busur sing arus (kanggo ngasilake ferroalloy, silikon murni, fosfor, matte, kalsium karbida, lan liya-liyane, tungku daya tahan listrik, kayata tungku grafitisasi ngasilake elektroda grafit, tungku peleburan kaca , relau listrik sing ngasilake karborundum, lsp.