Grafis Coke / GPC

  • Low Sulfur 1 – 5 mm Graphited Petroleum Coke GPC

    Sulfur sithik 1 - 5 mm Grafis Coke GPC

    Coke Petroleum Grafis digawe saka bahan bakar petrol bermutu kanthi suhu 2,500-3,500 ° C. Minangka bahan karbon sing murni, nduweni karakteristik konten karbon sing dhuwur, belerang rendah, awu rendah, keriuhan sithik lan liya-liyane .Iya bisa digunakake minangka raiser karbon (Recarburizer) kanggo ngasilake baja, wesi lan wesi sing bermutu. Uga bisa digunakake ing plastik lan karet minangka aditif. Bisa digunakake minangka raiser karbon (Recarburizer) kanggo ngasilake baja, wesi lan wesi sing bermutu. Uga bisa digunakake ing plastik lan karet minangka aditif.