Bata reflektor alumina suhu dhuwur

Keterangan Singkat:

Bata alumina sing dhuwur digawe saka kemurnian lan spinel sing stabil kanthi konten luwih saka 48% alumina liwat tekanan tinggi lan sinset dhuwur. Stabilitas termal, refractoriness dhuwur ing luwih saka 1770 ℃.


Detail Produk

Tag Product

Item AR36 AR37 AR38 AR40
Al2O3% ≥55 ≥65 ≥75 ≥80
Fe2O3% ≤2 ≤2 ≤2 ≤2
Nyaring banyu C ≥1770 ≥1790 ≥1790 ≥1790
Kasedhiya poros% ≤22 ≤23 ≤23 ≤21
Kadhemen saya remen kekuatan Mpa ≥44 ≥49 ≥54 ≥65
Reaktoritas ing beban (0.2MPa) ° C ≥1470 ≥1500 ≥1520 ≥1530
Ganti Ngatur Linear (1500 ° C 2h)% + 0.1 ~ -0.4 + 0.1 ~ -0.4 + 0.1 ~ -0.4 + 0.1 ~ -0.4
High temperature alumina refractory brick6
High temperature alumina refractory brick7
High temperature alumina refractory brick8

Fitur & Kaluwihan
1. Kekuwatan compressive sing dhuwur.
2. Suhu suhu dhuwur.
3. volume suhu dhuwur.
4. Stabilitas, lan sifat serep.
5. Kapadhetan dhuwur ora gampang nyandhang lan dioyak kanthi gampang.
6. Tingkat ekspansi termal cilik, ora gampang cacat lan rampung.

Aplikasi Product
1. Tungku industri logam, tungku perawatan panas.
2. Perangan industri kimia lan industri konstruksi
3. Tungku apikan sampah, ngisi relau sprei sing dioksida

Jaminan Kualitas
Pabrik Lite setya kanthi standar standar kanggo kabeh produk lan jasa. Kanthi ngelak ing Negara teknologi seni ing saben level lan macem-macem produk, Lite Refractory bisa menehi solusi sing cocog kanggo syarat pelanggan sing ketat. Didandani dekade pengalaman ing macem-macem industri, lan asosiasi sing cedhak karo para pelanggan, Lite Refractory mesthi nggawa produk anyar sing bakal menehi urip lan nilai kanggo pangguna.

Sistem jaminan kualitas kalebu langkah-langkah ing ngisor iki
a.Inspeksi lan Kontrol bahan mentah mlebu: Miturut isi bahan kimia, bahan mentah diklasifikasikake dadi macem-macem tingkat supaya njamin kualitas bata luwih dhisik.
b.Inspeksi lan kontrol proses: Sajrone produksi, saben bata bakal ditimbang kaping pindho kanthi ketat kanggo nyuda kesalahan bobot awak.
c.Inspeksi produk Standardisasi kualitas saben produk kanthi kontrol proses lan eksperimen.
d.Nindakake langkah-langkah koreksi kapan wae nyimpang dicathet.
audit audit e.Qualitas dening manajemen kualitas .Sawis pangiriman, para inspektur bakal mriksa ukuran, rupa, sifat fisik lan kimia saka bata maneh ing pabrik.

High temperature alumina refractory brick9


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan