Elektronik Graphite HP

Keterangan Singkat:

Elektron grafit HP digawe saka jarum jarum sing diimpor saka Jepang, AS, proses produksi elektrod grafit yaiku penghancuran, sieving, bahan, kneading, cithakan, baking, impregnasi tekanan tinggi, panggang, grafitisasi lan proses mesin, puting elektrod grafis lan pentil digawe dening impregnasi kaping telu lan baking kaping papat, materi elektroda grafit kanggo nggawe baja yaiku jarum kok diimpor saka Jepang lan AS.


Detail Produk

Tag Product

Panganggone
Elektron grafit minangka bahan konduktif kanggo wesi lan baja sing wangi, corundum coklat, silikon logam lan liya-liyane ing pawon listrik. Penggawean sirkuit.
Elektron grafit HP umume digunakake kanggo tungku listrik listrik sing dhuwur banget kanthi sawetara kepadatan saiki 18-25A / cm2.

Fitur
Perawatan anti-oksidasi kanggo umur dawa.
Kemurnian tinggi, kapadhetan, stabilitas kimia sing kuwat.
Akurasi mesin sing apik, finansial permukaan sing apik.
Kekuwatan mekanik sing dhuwur, resistensi listrik sing kurang.
Tahan kanggo ngrusak & spalling.
Rintangan kanggo oksidasi lan kejutan termal.
HP Graphite electrode2

HP Graphite electrode1

HP Graphite electrode2

HP Graphite electrode3

HP Graphite electrode4
HP Graphite electrode5
HP Graphite electrode6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan