Elektronik Graphite HP

  • HP Graphite electrode

    Elektronik Graphite HP

    Elektron grafit HP digawe saka jarum jarum sing diimpor saka Jepang, AS, proses produksi elektrod grafit yaiku penghancuran, sieving, bahan, kneading, cithakan, baking, impregnasi tekanan tinggi, panggang, grafitisasi lan proses mesin, puting elektrod grafis lan pentil digawe dening impregnasi kaping telu lan baking kaping papat, materi elektroda grafit kanggo nggawe baja yaiku jarum kok diimpor saka Jepang lan AS.