Ladle Refractories

  • Premelted multifunctional iron slag refining of refining steel ladle

    Plesi wesi multifunctional sing diresiki nyaring baja baja

    Produk iki nduwe fungsi desulphurization lan deoxidization. Bisa nyuda suifida lan oxysulfide ing baja molten nganti tingkat paling sithik. Nduwe fungsi jampel lan nyerep inklusi non-logam. Nggunakake produk iki bisa mbantu ningkatake kualitas lan entuk manfaat saka produk baja.

  • Steel ladle Aluminum magnesium refractory castable

    Cilik baja Aluminum magnesium reflektor

    Gendakan kasebut digunakake kanggo pabrik baja lan panggangan baja kanggo njupuk banyu baja lan casting sadurunge keren geni, tungku listrik utawa konverter. Kahanan sing bisa digunakake minangka lapisan saka ladle bisa ningkatake panggunaan andharan lan nggayuh umur layanan kanggo ladle.

  • Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory

    Agen Sumbangan Arc Submerged kanggo refractory keren geni

    Produk RMH-LF digunakake kanggo tungku penyaduran bocah, produk RMH-DH digunakake kanggo tungku busur sing diresiki baja. Nggunakake produk iki bakal njamin busung busur kanthi tenggelam ing sajrone proses peleburan. Bakal nyuda radiasi panas bisa busur lan nambah efisiensi panas. Erosi radiasi langsung saka busur suhu dhuwur menyang lapisan bisa nyingkiri, suwene lining bakal luwih dawa. Tingkat dfosfororisasi bakal luwih dhuwur lan wektu smelting bakal luwih cendhek.