Magnesium aluminium spinel refractory bata kanggo lapisan geni kiln rotary

Keterangan Singkat:

kiln geni bata Pambuka

Bricks spinel alumina Magnesia minangka jinis bata reflektoral, blok kilen semen uga bisa disintesis minangka spinel, sing digawe dadi reflektor amorf sing digunakake kanggo struktur integral lan lapisan internal. Proses produksi bros biasan magnesite sejatine fase karo proses produksi bata magnesia umum, Nanging, saben level granule ing komponen batching dumadi saka tunjangan sintetik sinapis utawa spinel listrik, utawa campuran loro.


Detail Produk

Tag Product

kiln geni bricks Fitur
1. stabilitas kejut termal sing apik.
2. Kekuwatan mekanik suhu dhuwur.
3. Suhu lemes lemes ing beban.
4. Ketahanan slag sing apik lan resistensi uyah alkali.
indeks bata kandhang

ltem alumina magnesia bricks
RMA-88 RMA-88 RMA-84 RMA-82
MgO% ≥88 ≥86 ≥84 ≥82
Al2O3% ≥6 ≥9 ≥9 ≥8
SiO2% ≤0.5 ≤0.5 ≤0.8 ≤1.0
Ketumpatan Akeh g / cm3 ≥2.90 ≥2.90 ≥2.85 ≥2.80
Ketemu% ≤18 ≤18 ≤19 ≤20
Kekuwatan remuk kadhemen, MPa ≥60 ≥60 ≥50 ≥45
Suhu Padharan Ing Loji 0.2Mpa ℃ ≥1700 ≥1700 ≥1680 ≥1650
Stabilitas Shock termal (kaping 1100 ℃, banyu adhem) kaping ≥10 ≥10 ≥10 ≥10
Konduktivitas termal (1000 ℃) W / m · k ≥2.9 ≥2.9 ≥2.8 ≥2.7
Magnesium aluminum spinel refractory brick for rotary kiln fire bricks lining3
Magnesium aluminum spinel refractory brick for rotary kiln fire bricks lining02

Paket & Pangiriman
kiln fire bricks Paket Informasi:
1. Pallet + Kertas utawa Manik sudut manik + Papan kertas + Plastik utawa baja + Film plastik
(1) Ukuran palet kayu: Biasane0.92 * 0.92m (bata standar), nanging 1 * 1m (bata bentuk khusus) paling akeh,
(2) Bobot saka saben palet: Biasane 1.5-1.7Ton, nanging 2.0 ton paling.
(3) 20 kontaner Kaki bisa dimuat saka 25-26Ton paling akeh, udakara 13-16Pallet.
2. Ukuran 230 * 114 * 65mm: 512PCS / Pallet, ukuran 230 * 114 * 75mm: 448PCS / Pallet,
3. Bisa nggawe paket miturut syarat customer.

Magnesium aluminum spinel refractory brick for rotary kiln fire bricks lining4


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan