Warta

  • Industri pabrik kanthi cepet tuwuh

    Bahan bahan umume ngrujuk menyang bahan non-logam sing ora anorganik kanthi refractoriness ing ndhuwur 1580 ℃ lan bisa tahan macem-macem pangowahan fisik lan kimia lan efek mekanik. Analisis status pangembangan industri refractory. Bahan hiasan penting mat dhasar ...
    Waca liyane
  • Ing taun 2019, industri refractory bakal luwih ningkatake pembaharuan struktural sisih suplai

    Ing taun 2019, industri refractory bakal luwih ningkatake pembaharuan struktural sisih suplai. Operasi sakabèhé industri stabil, output saya tambah rada sethithik, lan tingkat pangembangan ijo saya tambah apik. 1. output tetep stabil lan mundhak. Ing taun 2019, output ...
    Waca liyane
  • Ekstra ekspor elektritik China yaiku 46.000 ton ing wulan Januari-Februari 2020

    Miturut data adat, total ekspor elektrit ing China yaiku 46.000 ton ing wulan Januari-Februari 2020, kenaikan taun 9.79%, lan regane ekspor 159,799,900 dolar AS, penurunan taun-taun 181.480,500 Dolar AS. Wiwit taun 2019, rega sakabehe saka China ...
    Waca liyane
  • Elektron karbon minangka produk utama perusahaan kita

    Elektron karbon minangka produk utama perusahaan kita. Kajaba iku, perusahaan kita uga ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem jinis lan spesifikasi elektroda grafit lan konektor elektrod tinta kanggo nyukupi kabutuhan pangguna mayoritas. Nanging, kanggo pangguna akeh, dheweke mung ngerti panggunaan ...
    Waca liyane