Ing taun 2019, industri refractory bakal luwih ningkatake pembaharuan struktural sisih suplai

Ing taun 2019, industri refractory bakal luwih ningkatake pembaharuan struktural sisih suplai. Operasi sakabèhé industri stabil, output saya tambah rada sethithik, lan tingkat pangembangan ijo saya tambah apik.

1. output tetep stabil lan mundhak. Ing taun 2019, output produk refractory ing saindenging negara yaiku 24,308 yuta ton, kenaikan taun-taun 3,7%. Antarane, produk refractory sing padhet yaiku 13,414 yuta ton, peningkatan 1.1% taun-taun; produk refleksi insulasi 589,000 ton, nambah 8,9% taun-taun; Produk refractory sing ora ditrapake yaiku 10,305 yuta ton, nambah 6,9% taun-taun.

2. Kapindho, tekanan keuntungan luwih gedhe. Ana 1958 bahan mentah refractory, produk refractory lan perusahaan layanan sing gegandhengan karo skala industri. Kena pengaruh mudhun saka rega pasar produk refractory, penghasilan bisnis utama ing taun 2019 ana 206.92 milyar yuan, penurunan taun-taun 3.0%, lan total bathi 12,80 milyar yuan, taun-taun nyuda 17,5%.

3. Ekspor mudhun sithik. Ing taun 2019, volume ekspor bahan mentah reflektor minangka 3,52 milyar dolar AS, lan total ekspor taunan 5.95 yuta ton, penurunan taun-taun 6,3%. Antarane, volume ekspor bahan mentah refractory yaiku 4,292 yuta ton, mudhun 5,7% taun-taun; volume ekspektori produk regane 1,666 yuta ton, mudhun 7,7% saben taun.

4. Perbaikan level ijo. Ing taun 2019, kabèh industri bakal luwih jero ngontrol kontrol sumber polusi, lan akeh propinsi lan kutha sing ngetokake relau industri lan rencana perawatan emisi polusi kiln kanggo ningkatake polusi kanggo ngrampungake standar kasebut. Tingkat pangembangan ijo perusahaan saya tambah apik. Pitu pabrik refractory dipilih minangka "pabrik ijo" dening Kementerian Teknologi lan Teknologi Informasi. "Dhaptar.

Saiki, transformasi lan pangembangan industri reflektor dadi cepet, nanging kahanan kasebut isih diadhepi karo akeh ketidakpastian. Masalah kayata overcapacity, kurang konsentrasi, lan kapasitas inovasi sing durung cukup isih ana. Langkah sabanjure yaiku nyepetake aplikasi teknologi anyar lan pangembangan produk anyar, gumantung karo kekuwatan modal lan merek kanggo nambah konsentrasi industri, nambah automasi lan intelijen industri, nyepetake tingkat transformasi lan nganyarke, lan ningkatake pangembangan kualitas tinggi industri refractory.


Wektu kirim: Mei-21-2020