Industri pabrik kanthi cepet tuwuh

Bahan bahan umume ngrujuk menyang bahan non-logam sing ora anorganik kanthi refractoriness ing ndhuwur 1580 ℃ lan bisa tahan macem-macem pangowahan fisik lan kimia lan efek mekanik. Analisis status pangembangan industri refractory. Bahan hiasan minangka bahan dhasar penting lan bahan bakar penting kanggo industri suhu dhuwur lan kabeh piranti suhu dhuwur. Digunakake kanthi akeh ing industri suhu dhuwur kayata metallurgy, bahan bangunan, logam tanpa ferrous, lan industri entheng. Bahan hiasan digunakake ing meh kabeh industri sing mbutuhake pangolahan termal lan perawatan panas ing proses produksi. Kemajuan teknologi reflektor nduwe peran kunci sing ora bisa diganti ing pangembangan industri suhu dhuwur.

Kanthi pangembangan industri reflektor kanthi cepet, tingkat peralatan perusahaan reflektor terus saya apik, lan industri refractory uga mundhak tugas sing angel adaptasi karo kemajuan teknologi lan pangembangan industri kanthi cepet kayata baja, semen, kaca, lan non - Logam Miturut analisis industri reflektor, reflektor China Sejatine ngripta sistem industri kanggo riset, desain, produksi lan aplikasi ilmiah sawise taun pangembangan. Wis dadi peran penting ing pangembangan industri China.


Wektu kirim: Mei-21-2020