Plesi wesi multifunctional sing diresiki nyaring baja baja

Keterangan Singkat:

Produk iki nduwe fungsi desulphurization lan deoxidization. Bisa nyuda suifida lan oxysulfide ing baja molten nganti tingkat paling sithik. Nduwe fungsi jampel lan nyerep inklusi non-logam. Nggunakake produk iki bisa mbantu ningkatake kualitas lan entuk manfaat saka produk baja.


Detail Produk

Tag Product

Premelted multifunctional iron slag refining of refining steel ladle3

ltem Al2O3 CaO SiO2 Fe2O3 S CaF2 H2O Meliting Temp
indeks 35 ~ 45 45 ~ 52 3 ~ 6 1 ~ 2 ≤0.1 ≤5 ≤0.5 ≤1400 ℃

Gambar sing rinci

Premelted multifunctional iron slag refining of refining steel ladle4

Slag sing disempurnakan (kalsium aluminate, desulfurizer) minangka jinis penyahoksida senyawa lan bahan desulfurisasi, yaiku kudu digunakake ing proses nyaring baja lan baja. Komposisi kimia saka kalsium aluminium yaiku homogen, titik lebur kurang, kecepatan lelebon cepet , lan wektu sing mbuwang bisa dipendek.Jangan fluorine, ora ana relau erosi lan tangga; Struktur kandhel, panyerapan banyu ora trep, panyimpen lan panyimpenan sing gampang; Amarga bahan sing stabil lan stabil, bisa nyuda polusi bledug saka karya baja lan proses pemurnian lengkap lan stabil. Ngapikake kualitas baja. Kanthi akeh produk sing padha kanthi dhasar perusahaan sing digabungake karo riset lan pangembangan teknologi produksi ing omah lan luar negeri, nggawe produk ulang sadurunge gumantung karo bahan alkali sing dhuwur ing proses nyaring, mung campuran kanggo ngasilake, proses desulfurization tradisional ing njaba pawon, supaya bisa ningkatake kualitas lan kinerja batin baja.

Kemasan & Pengiriman
1. Fedex / DHL / UPS / TNT kanggo conto.
2. Dening Laut kanggo barang batch.
3. Pelanggan khusus ngutus pengiriman utawa metode pengiriman sing bisa dirunding.
4. Wektu Pangiriman: 3 dina kanggo conto wujud sing umum; 15 dina khusus.
5. Wangun conto.Within 30 dina kanggo barang kumpulan.

Premelted multifunctional iron slag refining of refining steel ladle5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan