Bricks ngrancang

  • Acid Proof Bricks

    Asli Proof Bricks

    Jubin bukti asam bisa digunakake ing tembok pangatusan pabrik kimia, pabrik pupuk lan pabrik asam sulfat, pelapik reaktor nyerep, liner kolam antikorrosive, alur, saluran, lan lantai lantai tahan asam.

  • Fire Clay Refractory Brick

    Bakar Bahan Kayu Clay Bakar

    Ukuran standar: 230 x 114 x 65 mm, Ukuran khusus lan Layanan OEM uga nyedhiyakake!

    Ukuran kasebut tepat, nyedhiyakake macem-macem bentuk miturut gambar pelanggan.

  • High temperature alumina refractory brick

    Bata reflektor alumina suhu dhuwur

    Bata alumina sing dhuwur digawe saka kemurnian lan spinel sing stabil kanthi konten luwih saka 48% alumina liwat tekanan tinggi lan sinset dhuwur. Stabilitas termal, refractoriness dhuwur ing luwih saka 1770 ℃.

  • Magnesia Carbon Refractory Fire bricks

    Magnesia Karbon Pabrik Damel bricks

    Apa rincian bata biji karbon biasan magnesia kita?

    1. bata Karbon Magnesia minangka bata sing duweni ikatan resin digawe saka magnesia sing diobong utawa ditabuh utawa grafit kemurnian.

    2. A nti-oksidan ditambahake yen dibutuhake.

  • Refractory Semi-graphite Carbon Brick

    Pabrik karbon karbon Semi-grafit

    Pabrik karbon karbon Semi-grafit

  • Silica Refractory Brick

    Pabrik Kulawang Silika

    Silika sing larang saka bata digawe saka bahan mentah silikon, isi SiO2 luwih saka 91%. Lan isi Al2O3 ing ngisor 1.0%.

  • Special size high refractoriness cast steel brick

    Ukuran bait refractoriness dhuwur baja bata

    Produk refractory bata baja sing ditrapake kanggo macem-macem jinis baja, baja wesi lan baja warata, nyemprotake kabeh bata sing digawe corong, bata pipa, jubin, tengah, liwat bata baja tuang, bata bolongan siji, loro lan telung baja batu bata, casting baja buntut baja lan cetak ingot mati ing ngisor bata, produk kanthi resistensi kanggo kobongan sing dhuwur, tahan retak lan resistensi erosi, penampilan biasa, es lancar, ukuran sing tepat, varies lengkap, bata baja tuang miturut syarat-syarat jinis lan spesifikasi negara. produksi, miturut syarat khusus kanggo luwih proses.