Damel Magnesia Gunning bahan ndandani kanggo garis Relau Listrik

Keterangan Singkat:

Bahan Magnesia Gunning kanthi nggunakake kualitas magnesia lan agregat MgO-Cao minangka bahan utama, kanthi nambah bahan tambahan sing duwe larutan, yaiku campuran bedhil kanggo BOF.


Detail Produk

Tag Product

Refractory Magnesia Gunning repair materials4
Refractory Magnesia Gunning repair materials1

Feature bahan Magnesia Gunning
1. Kekuwatan adesif sing dhuwur, tingkat rebound kurang.
2. Apik banget, resistance erosi sing apik.
3. Gampang konstruksi, Shorten wektu konstruksi

Indeks materi Gunnes Magnesia

Ltem RW-85 RW-75 RW-65
MgO (%) ≥ 85 75 65
CaO (%) ≤ - 10. 20.
Kapadhetan Bulk (g / cm3) ≥ 2.4 2.4 2.3
Kekuwatan Kompresif ing Suhu Umum (Mpa) ≥ 110 ℃, 24h 15. 15. 15.
1500 ℃, 3h 20. 20. 20.
Tingkat Ganti Liner Sawise Burn (%) 0- -0.2 0- -0.25 0- -3.0
Refractory Magnesia Gunning repair materials5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan