Pabrik karbon karbon Semi-grafit

Keterangan Singkat:

Pabrik karbon karbon Semi-grafit


Detail Produk

Tag Product

Item Unit Asil
Kapadhetan sing bener > = g / cm3. 1.9
Kapadhetan akeh > = g / cm3. 1,54
Tampilake keruwetan <=% 18
Kekuwatan compressive > = Mpa 38
Kekuwatan Flexural > = Mpa 9.8
Awu <=% 6.

Spesifikasi

400mm × 300m × (400mm-2500mm) 400mm × 500mm × (400mm-2500mm)
400mm × 400mm × (400mm-2500mm) 600mm × 650mm × (600mm-2000mm)

Kita bisa ngolah macem-macem jinis lan spesifikasi bata bata miturut syarat pelanggan.

Refractory Semi-graphite Carbon Brick6

Refractory Semi-graphite Carbon Brick7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan