Elektroda RP Graphite

Keterangan Singkat:

Graphite Electrode utamane kanggo nggawe pabrik baja ing relau listrik, tungku panas mineral lan tungku listrik. Grafis elektrit nglakokake arus listrik menyang tungku. Listrik saiki ngasilake arka ing distrik peleburan ing tungku listrik, nalika suhu saya tambah nganti sekitar 2000 degree centigrade, smelting wiwit. Serangkaian elektrod grafis kita ditrapake kanggo tungku umume lan tungku daya gedhe kanthi tekanan dhuwur lan busur cendhak.


Detail Produk

Tag Product

Tipe: Kita bisa nyedhiyakake elektroda grafit kemurnian sing dhuwur. Daya listrik, daya dhuwur lan elektroda grafit listrik sing dhuwur bisa diwenehake. Elektroda grafit structral grained lan elektrodasi tahan lapisan elektroda diwenehake. Ukuran apa wae bisa dijaluk dening pelanggan.

Aplikasi: Utamane digunakake kanggo tungku listrik arcade kanggo smelt baja molten lan digunakake kanggo tungku nyaring kayata tungku AOD VOD LF ing industri logam lan baja logam non-ferrous

Keuntungan: elektroda grafis luwih akeh digunakake ing industri wesi lan baja. Iki nggawe polusi sing kurang lan bisa ngirit kekuwatan liyane, apik kanggo lingkungane. Elektron grafit wis suwe ditindakake, amarga ora asring diganti, yaiku nyuda indensitas tenaga kerja lan ngindhari bahaya.

RP Graphite electrode1
RP Graphite electrode4
RP Graphite electrode6
RP Graphite electrode7
HP Graphite electrode3
HP Graphite electrode4
HP Graphite electrode5
HP Graphite electrode6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan