Elektronik elektrit RP

  • RP Graphite electrode

    Elektroda RP Graphite

    Graphite Electrode utamane kanggo nggawe pabrik baja ing relau listrik, tungku panas mineral lan tungku listrik. Grafis elektrit nglakokake arus listrik menyang tungku. Listrik saiki ngasilake arka ing distrik peleburan ing tungku listrik, nalika suhu saya tambah nganti sekitar 2000 degree centigrade, smelting wiwit. Serangkaian elektrod grafis kita ditrapake kanggo tungku umume lan tungku daya gedhe kanthi tekanan dhuwur lan busur cendhak.