Pabrik Kulawang Silika

Keterangan Singkat:

Silika sing larang saka bata digawe saka bahan mentah silikon, isi SiO2 luwih saka 91%. Lan isi Al2O3 ing ngisor 1.0%.


Detail Produk

Tag Product

Silica Refractory Brick5
Silica Refractory Brick6

Aplikasi
Kabeh digunakake kanggo tungku jeblugan panas, oven coke, lan tungku kaca. Produk bisa digawe miturut kebutuhan pelanggan.

Keuntungan
1) oksida silikon ndhuwur 91%.
2) Ketahanan erosi asam sing apik.
3) Titik lemes lemes kanthi suhu.
4) Ora nyusut supaya diobong bola-bali.
5) Suhu refaktorasi ing beban luwih saka 1650º C

Spesifikasi Bricks Silica

Item

SR-96

SR-96B

SR-95

SR-94

SiO2% 

≥96

≥96

≥95

≥94

Fe2O3%

≤0.8

≤0.7

≤1.5

≤1.5

Al2O3 + TiO2 + R2O

≤0.5

≤0.7

≤1.0

≤1.2

Nyaring banyu C 

1710

1710

1710

1710

Ketemu%

≤21

≤21

≤21

≤22

Ketumpatan Akeh g / cm3 

≥1.8

≥1.8

≥1.8

≥1.8

Kapadhetan sejati g / cm3 

≤2.34

≤2.34

≤2.38

≤2.38

Kekuwatan Ndhuwur Kadhemen Mpa

≥35

≥35

≥29.4

≥24.5

0.2MPa RUL T0.6 ° C 

≥1680

≥1680

≥1650

≥1630

PLC (%) 1500 ° C × 2h

0 ~ + 0.3

0 ~ + 0.3

0 ~ + 0.3

0 ~ + 0.3

20-1000 ° C Ekspansi Terapi10-6 / ° C 

1.25

1.25

1.25

1.25

Konduktivitas termal (W / MK) 1000 ° C 

1.44

1.44

1.74

1.74


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan