Refractories gulung saka baja

  • Skid rails refractory alumina Chrome corundum brick

    Laku landasan retro alumina bata corundum bata

    Bata korundum krom duwe kinerja suhu dhuwur lan stabilitas termal, tahan karat sing kuat kanggo dileburake logam, digunakake digunakake ing tungku pemanasan baja sing nyorong nganggo baja - tahan platform bata, macem-macem tungku logam sing ora ferrous.