Agen Sumbangan Arc Submerged kanggo refractory keren geni

Keterangan Singkat:

Produk RMH-LF digunakake kanggo tungku penyaduran bocah, produk RMH-DH digunakake kanggo tungku busur sing diresiki baja. Nggunakake produk iki bakal njamin busung busur kanthi tenggelam ing sajrone proses peleburan. Bakal nyuda radiasi panas bisa busur lan nambah efisiensi panas. Erosi radiasi langsung saka busur suhu dhuwur menyang lapisan bisa nyingkiri, suwene lining bakal luwih dawa. Tingkat dfosfororisasi bakal luwih dhuwur lan wektu smelting bakal luwih cendhek.


Detail Produk

Tag Product

Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory
Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory2
Item Al2O3 SiO2 CaO Fe2O3 MgO Mundhut Gagal
RMH-LF 1 ~ 3% 2 ~ 5% 40% %2% ≥5% 39
RMH-DH 7 ~ 9% 6 ~ 8% ≥45% %2% ≥5% 29
Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory3
Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan