UHP elektroda grafit

Keterangan Singkat:

Daya elektrit minangka bahan konduksi utama sing digunakake ing industri peleburan listrik, sing nduwe konduktivitas listrik sing unggul, konduktivitas termal, kekuatan mekanik dhuwur, oksidasi lan resistensi karat ing suhu sing dhuwur. Elektrit grafit biasane digunakake ing EAF (kanggo baja peleburan), tungku busur sing arus (kanggo ngasilake ferroalloy, silikon murni, fosfor, matte, kalsium karbida, lan liya-liyane, tungku daya tahan listrik, kayata tungku grafitisasi ngasilake elektroda grafit, tungku peleburan kaca , relau listrik sing ngasilake karborundum, lsp.


Detail Produk

Tag Product

Daya elektrit minangka bahan konduksi utama sing digunakake ing industri peleburan listrik, sing nduwe konduktivitas listrik sing unggul, konduktivitas termal, kekuatan mekanik dhuwur, oksidasi lan resistensi karat ing suhu sing dhuwur. Elektrit grafit biasane digunakake ing EAF (kanggo baja peleburan), tungku busur sing arus (kanggo ngasilake ferroalloy, silikon murni, fosfor, matte, kalsium karbida, lan liya-liyane, tungku daya tahan listrik, kayata tungku grafitisasi ngasilake elektroda grafit, tungku peleburan kaca , relau listrik sing ngasilake karborundum, lsp.

UHP Graphite electrode5

UHP Graphite electrode6

UHP Graphite electrode7

HP Graphite electrode3

HP Graphite electrode4

HP Graphite electrode5

HP Graphite electrode6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan