UHP Elektronik grafit

  • UHP Graphite electrode

    UHP elektroda grafit

    Daya elektrit minangka bahan konduksi utama sing digunakake ing industri peleburan listrik, sing nduwe konduktivitas listrik sing unggul, konduktivitas termal, kekuatan mekanik sing dhuwur, oksidasi lan resistensi karat ing suhu sing dhuwur. Elektrit grafit biasane digunakake ing EAF (kanggo baja peleburan), tungku busur sing arus (kanggo ngasilake ferroalloy, silikon murni, fosfor, matte, kalsium karbida, lan liya-liyane, tungku daya tahan listrik, kayata tungku grafitisasi ngasilake elektroda grafit, tungku peleburan kaca , tungku listrik sing ngasilake karborundum, lsp.